Børnehold

Cariocas børnehold mødes hver søndag. Kl. 15 for de 3-6 årige eller kl. 16 for de 7-10 årige. Aktiviteten varer 1 time.
Formålet er gennem leg og motivation at opleve glæden ved at høre og bevæge sig til brasiliansk musik.

Målet er at lære nogle lette koreografier og være med til karnevalet med Sambaskolen Carioca.
Forældrene skal være med de første gange, så vi kan få snakket sammen.
I øvrigt forventer vi forældrenes involvering og tilstedeværelse undervejs, da især de mindre børn vil have brug for det.

For nærmere information, kan I kontakte underviseren Magali Canavarros de França på telefon +4527219505 eller mail: magamor@brygge.dk
Deltagelse, tilmelding, indmeldelse og betaling

I er velkomne til at dukke uanmeldt op til en prøvetime. Hvis I har spørgsmål eller andet er I velkomne til at kontakte underviseren inden: magamor@brygge.dk

Når I beslutter jer for at fortsætte hos Sambaskolen Carioca skal I udfylde vores indmeldelsesformular. Når I har gjort det kommer I med på vores mailingliste.