KOM MED G.R.E.S. CARIOCA DE COPENHAGUE TIL
KØBENHAVNS KARNEVAL 2015

Kære Sambistas,

Den 22.-24. maj er der karneval i København! Dermed er det også blevet tid til at melde sig til Cariocas karnevalsprogram. Carioca lægger, igen i år, op til en flot parade, hyggelig fællesspisning, pagode og masser af god samba-stemning.

I år koster det 350 kr. at være med for Cariocas voksne medlemmer og 200 kr for Cariocas børnemedlemmer. Er man ikke medlem af Sambaskolen Carioca, kan man betale et ekstra gebyr på 50 kr svarende til 1 måneds medlemskab.

Både medlemmer og ikke-medlemmer får “early bird”-rabat,
hvis man tilmelder sig og betaler før den 1. maj 2015!

Meld dig til her!

Indtil 1. Maj: kr. 300,- (voksen) / kr. 150,- (barn)
Efter 1. Maj: kr. 350,- (voksen) / kr. 200,- (barn)

Ikke medlemmer

Indtil 1. Maj: kr. 350,- (voksen) / kr. 200,- (barn)
Efter 1. Maj: kr. 400,- (voksen) / kr. 250,- (barn)

Harmoniaer betaler ikke karnevalsgebyr

Betaling kan ske på:
          • Bank øverførsel*: Danske Bank
            (Regnr: 1551, Kontonummer: 0010599547)

• MobilePay*: 42773535
*Husk at påføre navn og gebyrtype (f.eks. medlem/voksen)

Carioca garanterer masser af karnevalsstemning!

Carioca er i gang med at lægge sidste hånd på sambaskolens interne program for karnevalet, ligesom vi arbejder på at få mere information om parader, show, scenetider og oplevelser fra Copenhagen Carnival.

Vi kan dog allerede nu afsløre, at Carioca planlægger en række aktiviteter under karnevalet, med masser af musik, dans og god stemning.

Vi stiller op med tændte grill, hvor du har mulighed for at lave din egen medbragte mad. Derudover har vi udvidet mulighederne for, hvordan man kan betale. I år er der nemlig mulighed for at købe kolde vand, sodavand og øl, både kontant, med vores klippekortsordning, såvel som MobilePay.

Husk at følge med på denne og vores mailingliste for yderligere informationer om programmet. Hvis du ikke er med på vores mailingliste kan du registrere dig her.