Undervisere

På sambaskolen har vi nogle af Danmarks dygtigste undervisere, da vi vægter kvalitet og udtryk højt.

Derfor samarbejder vi med Meire de Olveire, der siden 2013 har været en fast del af vores skole, og vores mesterdirigent Marquinho Da Dona Geralda, der siden 2010 har været en del af Carioca. De har været med til at sammensætte flotte koreografier og levere spektakulære shows for vores sambaskole.

Musik

Musik begynder: Emil har spillet samba i mange år og besidder gode pædagogiske evner. Han er tålmodig og god til at lære sit håndværk fra sig.

Musik øvet: Marquinho er født og opvokset i Rio de Janeiro. Han begyndte allerede at optræde som percussionist i en alder af 6 år. Han opvoksede i favelaen og fik musikken ind med modermælken gennem familien. Som 12-årig blev han percussionist og har efterfølgende rejst med Obi Oba, været Mester dirigent i G.R.E.S. Uniao parque de Curicica, modtaget udmærkelser blandt andet fra Estandarte de Ouro, og lavet diverse indspildninger og optrædener i tv-shows. Han har rejst og optrådt mange prominente steder i verden, og laver workshops i Brasiliansk musik, både inden- og udenfor Danmark.

Marquinho besidder en drivkraft, en opmærksomhed, og en vilje, og har en evne til at få musik, dans og samspil til at gå op i en højere enhed. Derfor har Carioca’s Bateria altid opnået den fineste anderkendelse.

Cariocas dirigentgruppe består erfarne medlemmer af Cariocas bateria. Dirigentgruppen hjælper Marquinho med at afvikle øverne og støtte de forskellige instrumentgrupper.